The Sun always shines with REVERSE.

Trots zijn we dat we samen muziek maken vanaf 1993 met dezelfde muzikanten: Herman de lead zang, Andries op de toetsen, Guyri de sologitaar en René de slaggitaar en als ritmesectie Gerrit Jan op de drums en Pierre op de bas. In 2012 is daar Petra als zangeres bij gekomen. Ieder met verschillende muzikale ervaringen en voorkeuren. Ons gevarieerde repertoire van covers vanaf de 60-er jaren is mede ontstaan door de verzoekjes die we, in de voorbereiding naar een feest, van de “feestvarkens” kregen.  Door het plezier in het spelen is het ons altijd gelukt om het publiek enthousiast te krijgen tijdens de feesten waar we hebben opgetreden.

In de afgelopen jaren hebben we hebben we gespeeld bij/voor: scholen, recepties, bruiloften, 25 jarige bruiloften, verjaardagen, openingen, afscheid van het werk, soms zelfs bij mensen thuis in de huiskamer en in het openluchttheater de Goffert. Hoogtepunt was ons optreden op 14 maart 2008 in de Rode Hoed te Amsterdam, waarbij we een aantal nummers hebben gespeeld met  Huub van der Lubbe  van de Dijk.

Op 26 juni 2011 hebben we vol enthousiasme onze favoriete nummers ‘live’ opgenomen in onze oefenruimte met de mobiele studio van Ferry Janssen te Wijchen. Het is een vrolijke, gevoelige en mooie CD geworden. Op 3 september 2017 hebben we onze 2e CD ‘Wonderful Life’ opgenomen.